31 EKİM – 03 KASIM 2024, TÜYAP FUAR ve KONGRE MERKEZİ, İSTANBUL

2024 Katılımcı Listesi

  • UNİLASER TEKNOLOJİ A.Ş.

    UNİLASER TEKNOLOJİ A.Ş.

    11A HALL | D-30

    Firmamız 2009 yılında İzmir in Bornova ilçesi sınırları içerisinde bulunan genel olarak tekstil firmalarından oluşan MTK sitesinde kurulmuş olup; 1000 metrekare kapalı alanda hizmet vermektedir. Firmamız; alanında Türkiye-Ortadoğu ve Avrupa başta gelmek üzere bölgesinin önde gelen firmalarına danışmanlık, proje, imalat ve montaj ve servis aşamalarında hizmet vermektedir. Firmamız başta Avrupa ülkeleri olmak üzere birçok ülkeye makine ve hizmet ihraç etmenin haklı gururunu yaşamaktadır. Hizmet verdiğimiz sektörler Tekstil Otomotiv Elektronik Teknoloji Mobilya Metal Ayakkabı Hediyelik Beyaz Eşya Yalıtım vb. gibi sektörler bulunmaktadır.

  • Placeholder
  • VİRA DİJİTAL BASKI ÜRÜN. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    VİRA DİJİTAL BASKI ÜRÜN. TİC. VE SAN. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | F-30

    Açıkhava Reklamcılık Sektöründe 2009 yılında çıktığımız yolda sağlam ve emin adımlarla ilerliyoruz.. 1997’den beri Türkiye’nin lider Masterbatch üreticisi olan Vira Ticaretin bir iştiraki olarak kurulan ve Vira Grup içerisinde Vira Dijital Baskı Ürünleri olarak yoluna devam eden kuruluşumuz, çıkış noktası olan dijital baskı materyallerinin tedarikinin yanı sıra her geçen yıl ürün çeşitliliğini arttırarak sektörümüze farklı bir boyut kazandırıyor. Sadece dijital baskı ve tabela malzemeleri ile değil Solvent,Eco Solvent ,UV Dijital Baskı makineleri ve uzman teknik servis hizmetimiz ile müşterilerimize bir çok konuda çözüm ortağı olabilmekteyiz.

  • Placeholder

    X CONTROL GÖRSEL ÇÖZÜMLER SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | H-14

    X Control, 2019 yılında kurulmuş ve 2022 yılında üretime geçmiş olan bir fabrikadır. Devrillmez roll up banner üretimi ile uzmanlaşmış olan X Control, kaliteli, güvenilir ve tasarım odaklı ürünler üretmektedir. Müşterilerine çeşitli renklerde ve tasarımlarda devrillmez roll up bannerlar sunan X Control, aynı zamanda çevre dostu malzemeler kullanarak sürdürülebilirlik odaklı çalışmaktadır.

  • Placeholder

    YAĞMUR BAYRAK - SELVİ KIZILBOĞA

    11A HALL | F-26

    FİRMAMIZ 2006 YILINDA KURULMUŞ OLUP ANADOLU YAKASI MALTEPE İLÇESİNDE HİZMET VERMEKTEDİR. YAĞMUR BAYRAK AİLESİ OLARAK BAYRAK SEKTÖRÜNDE KENDİ BÜNYEMİZDE BAYRAK İMALATI YAPARAK İLERLEYEN HEDEFLERİMİZE TÜRKİYE VE TÜM DÜNYA ÜLKELERİNDEKİ PAZARDA YER ALMAK İÇİN TÜM BİLGİ VE BİRİKİMLERİMİZLE MÜŞTERİLERİMİZE HİZMET İLKESİNDEYİZ.

  • Placeholder
  • Placeholder
  • YAZIM REKLAMCILIK İMALAT PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    YAZIM REKLAMCILIK İMALAT PAZ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    12 HALL | G-30

    Sektörde 40. Yılımızda, çözüm odaklı, güncel, yüksek verimli, rekabetçi, reklam sektörüne yönelik garantili led modül (led modül çeşitleri, neon led, şerit led )ve güç kaynakları (UNIVERSAL iç-dış trafolar, yağmur suyuna dayanıklı trafolar) ayrıca yine ithalatını yaptığımız UNIVERSAL dijital baskı ürünlerinin yurt içi ve yurt dışı satışını yapmaktayız.

  • Placeholder
  • YK ENDÜSTRİYEL AHŞAP ÜRÜN. MOB. DEK. İNŞ. İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    YK ENDÜSTRİYEL AHŞAP ÜRÜN. MOB. DEK. İNŞ. İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.

    11A HALL | A-30

    ALPKA WORKS olarak ‘Ahşap ve daha fazlası’ sloganıyla 2017 yılından bu yana promosyon, züccaciye, ev- dekorasyon, eğitim-kırtasiye ve cafe-restaurant-hotel sektörlerinde ahşap ve ahşaba entegre olabilecek pleksiglas, metal, cam, porselen, deri gibi malzemeleri de kullanarak birçok firmanın çözüm ortaklığını yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Bu yolculukta ALPKA WORKS olarak müşterilerimize; ahşabın doğru yerde kullanıldığında harika bir malzeme olduğunu anlatarak, yenilikçi, ahlaklı ve saygılı hizmet vermenin yanı sıra çevreci ve kaliteli ürün temin etmeyi de hedeflemekteyiz.

  • Placeholder

    YÖNTİME REKLAM SAN. VE TİC. A.Ş.

    12 HALL | I-20

    1999 yılında yalnızca küçük ölçekli yönlendirme ürünleri satan bir üretici olarak başladık. Günümüzde ise sadece yönlendirme ürünleri satmakla kalmayıp en iyi müşteri hizmetini ve müşteri deneyimini sunuyoruz. Müşterilere, çalışanlara ve topluma aynı anda uzun vadeli, sürdürülebilir bir şekilde mutluluk sunmanın mümkün olduğunu gösterdik. YönTime olarak başladığımız işi sonuna kadar götüreceğimizi ve önümüze çıkan engellere rağmen kararlı bir şekilde, sabırla çalışacağımızı söyledik ve sözümüzün arkasında da durduk. 20 yılı aşkın süredir geliştirdiğimiz ürünlerle, yer aldığımız projelerle, kurduğumuz son teknoloji üretim parkurumuzla, katıldığımız yerli ve yabancı fuar organizasyonlarıyla, dış ticaret ağlarımız ile göstermiş olduğumuz inancın ve sabrın boşa olmadığını kanıtladık.

  • ZEBRA BASKI TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    ZEBRA BASKI TEKNOLOJİLERİ SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.

    11 HALL | D-52

    22 Yıllık Mirasın Bir Parçası Olun! Gritty Türkiye çapında yatırımcıların kazancını artıran Telefon Aksesuarları Dijital Lazer Ve Uv Led Baskı Teknolojileri, yedek parça ve teknik servis hizmetlerinin gelişmesine öncülük etmeyi hedeflemiş ve bu hedefine de başarıyla ulaşmıştır.